Potovanje in prihod v Faro - ekonomistke

 PONEDELJEK, 23. 5. 2022

Okrog  17:00 smo se iz Postojne odpravili na letališče Treviso, od kjer smo skupaj s prijatelji, ki gredo na prakso v Španijo, leteli v Sevillo. Let je bil dolg a prijeten. V Sevilli smo pristali malo po polnoči, tam pa naj bi nas že čakal prevoz do hostela, vendar ga ni bilo, zato smo se do hostla morali odpeljati s taxijem. Ko smo končno prispeli do tja, smo prtljago po strmih stopnicah odnesli do sob in se počasi odpravili spat.

TOREK, 24. 5. 2022

Zbudili smo se okrog 7:30, in se odpravili proti avtobusni postaji, saj smo se do Fara peljali z avtobusom. Pot je trajala približno 3 ure. Bilo je zelo dolgočasno in večino poti smo prespali. Avtobus nas je pustil 20 min proč od našega hotela. Kovčke so prišli iskat z avtom mi pa smo šli peš. Ko smo se namestili v hostel smo se odpravili na kosilo v McDonald's in na kavo, saj smo bili že kar precej lačni.

Popoldne je šla Nika na razgovor v njeno podjetje za opravljanje prakse, ki pa je 3 minute stran od hostla, ko je prišla nazaj pa smo z  Olavom in profesorjem odšli na sprehod se skozi vhod v stari del Fara Arco de Villa, ter si ogledali katedralo in se povzpeli na stolp na vrhu nje iz koder je bil prečudovit razgled na Faro. Po ogledu pa smo si privoščili še pijačo ob marini in živi glasbi. Imeli smo se čudovito. Tina in Manca so odšle na večerjo v bližnjo restavracijo, jaz in Nika pa sva šli do bližnjega supermarketa. Po večerji smo se še malo družile na terasi hostla, ki ima čudovit razgled. Ker smo bile od celega dneva, utrujene smo se počasi odpravile spat.
Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

SOBOTA, 11. 6. 2022

PONEDELJEK, 6. 6. 2022

ČETRTEK, 9. 6. 2022